Contact

Vergelijk vakantieverblijven

1 hotel 2 Hotelkamers

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Hotel Zeeland | Roompot Vakanties biedt u hotels op de mooiste locaties voor een compleet verzorgd verblijf!

1 hotel 2 Hotelkamers

Samen overnachten in zalig Zeeland - Bekijk onze hotels in Zeeland!

Langs de Zeeuwse kust kunt u heerlijk vertoeven in een van onze hotels in Zeeland aan het Grevelingenmeer. Het complex van Roompot vormt een perfecte uitvalsbasis om deze mooie zuidwestelijke provincie vol historie en natuurschoon te verkennen. In een van de kamers komt u helemaal tot rust en kunt u vanaf het balkon genieten van het fraaie uitzicht. Dankzij het aangrenzende park liggen activiteit en vermaak ook nog eens om de hoek.

Cultureel Bruinisse
In het oosten van Schouwen-Duiveland aan het Grevelingenmeer ligt Bruinisse. Het dorp is bekend vanwege de mosselkweek, waaraan ook twee musea gewijd zijn. Daarnaast is het nabijgelegen Watersnoodmuseum in Ouwerkerk zeker een bezoekje waard en biedt de omgeving mooie gelegenheden voor waterrecreatie.

Direct aan het Grevelingenmeer ligt Vakantiepark Aquadelta. De hotelkamers met balkon zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. In het hotel in Bruinisse is volop ruimte voor recreatie met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en een overdekt zwembad en er zijn vismogelijkheden op het meer.

Meer dan hotels in Zeeland
Ons hotel biedt een mooie gelegenheid om deze zuidwestelijke provincie te ontdekken. Wie iets meer ruimte nodig heeft of nog dichter op de natuur wil zitten, kan ook terecht op onze vakantieparken in Zeeland, campings in Zeeland, appartementen in Zeeland, stacaravans in Zeeland of chalets in Zeeland. Last-minute in Zeeland boeken is bij ons geen probleem.