Contact

Vergelijk vakantieverblijven

2 hotels 8 Hotelkamers

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

2 hotels 8 Hotelkamers

Samen overnachten in lieflijk Limburg - Bekijk onze hotels in Limburg!

Voor de ware ontspanning is een verblijf in een van de hotels in Limburg van Roompot zeker geen overbodige luxe. Een overnachting in Arcen biedt de uitgelezen mogelijkheid om u met het hele gezin te amuseren met het uitgebreide aanbod faciliteiten of te relaxen in het nabijgelegen Thermaalbad. Voor wie liever de provincie induikt op zoek naar de Limburgse pareltjes heeft aan de hotels in Limburg een perfecte uitvalsbasis.

Helend Arcen
Langs de oevers van de Maas ligt Arcen. Deze ‘Parel van De Maasduinen’ bevindt zich in een prachtige natuurrijke omgeving langs de Duitse grens. Het Nationaal Park De Maasduinen ten noorden van het dorp nodigt uit tot een mooie wandel- of fietstocht.

Roompot Vakanties biedt twee hotels in Limburg. Vakantiepark Klein Vink biedt standaard en comfortabele hotelkamers voor 2 tot 4 personen. Hotelgasten kunnen op het park gebruik maken van alle faciliteiten zoals de vele sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een overdekt zwembad en een natuurbad. Thermaalbad Arcen kunt u bezoeken tegen gereduceerd tarief.

Parkhotel Bad Arcen staat in directe verbinding met Thermaalbad Arcen. De hotelkamers zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Als bezoeker heeft u gratis toegang tot het Thermaalbad, waar u optimaal kunt genieten van de sauna’s en wellnessbehandelingen. Ook mag u als hotelgast gebruik maken van de faciliteiten die aanwezig zijn op het nabijgelegen vakantiepark Klein Vink.

Meer dan hotels in Limburg
De hotels vormen een goede startplaats om het heuvelachtige landschap in deze zuidelijke provincie te ontdekken. Wilt u liever een ander soort verblijf? We hebben een aantal prachtige campings in Limburg, vakantieparken in Limburg of chalets in Limburg voor u in de aanbieding. Daar bent u ook last-minute in Limburg van harte welkom.